Mange mænd ville løbe skrigende bort ved synet af hende. Men Elisabeth Wæver, der i 1995 dræbte sin elskers kone og to sønner, er blevet gift.

I 1996 blev hun idømt livsvarigt fængsel for mordbranden på sin gifte elskers hustru og parrets to børn. Men nu er dødslægen fra Bornholm, Elisabeth Wæver, blevet gift.

Borgmesterkontoret i Albertslund bekræfter over for B.T., at »en person med det navn er blevet gift.« Den modige mand, P. Jensen, har hun ifølge Se og Hør mødt på Anstalten ved Herstedvester, hvor hun på ottende år afsoner sin livstidsdom. Her afsonede han selv en dom, men blev løsladt i 2001.

Det er nu lykkedes for Elisabeth Wæver at få en mand, der tydeligvis elsker hende nok til at gifte sig med hende. Det var netop manglen på kærlighed og interesse, der i 1995 fik hende til at begå drab.

Hun havde i et anfald af jalousi slået sin elskers kone og dennes to børn ihjel. Elskeren Bent Hansen, som var læge på Bornholm, havde meddelt Elisabeth Wæver, at han ikke ønskede at fortsætte deres forhold.

Brændte huset af
Derfor tog hun under falsk navn flyet til Bornholm for at rydde elskerens familie af vejen, så hun kunne få ham for sig selv. Her startede hun med at aflive konen Birgit Hansen med en morfinindsprøjtning, hvorefter hun tændte ild flere steder i huset.

Den yngste søn på fire brændte inde i huset sammen med moderen. Den ældste søn på syv døde en måned efter af sine kvæstelser. Selv stak hun af fra gerningsstedet, tog et tidligt fly til København og gik til frisøren for at få klippet de brændte hårspidser af. Senere samme dag blev hun anholdt, men nægtede sig skyldig.

Elisabeth Wæver fik 25. oktober 1996 lovens strengeste straf, da hun blev kendt skyldig i tre drab. Hun blev dømt skyldig i Østre Landsret, men ankede sagen til Højesteret.

De stadfæstede livstidsdommen. Efter det forsøgte Elisabeth Wæver sammen med advokat Bjørn Elmquist at få genoptaget sagen ved menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg. Men det blev afvist i april i år.

Når Elisabeth Wæver har afsonet 12 år af sin dom - dvs. om fire år - kan hun søge om benådning. Herefter kan hun søge hvert andet år. Så ægtemanden P. Jensen må vente længe på at få sin nye kone hjem i dobbeltsengen.