En 29-årig mand blev sent fredag aften overfaldet af fire mænd med jernrør i en lejlighed på Islands Brygge i København. Gerningsmændene er fortsat på fri fod.

Klokken 23.06 fredag aften får politiet en anmeldelse om, at en 29-årig mand er blevet overfaldet i en lejlighed på Bergthorasgade på Islands Brygge i København.

- Det er forurettede selv, der ringer og siger, at han er blevet overfaldet. Da patruljevognen når frem, finder betjentene ham ilde tilredt på gaden, fortæller Emil Jensen, den centrale efterforskningsleder fra København Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

Den 29-årige er angiveligt blevet overfaldet af fire mænd med jernrør.

- De fire gerningsmænd har ringet på til lejligheden, og da den 29-åriges kammerat, som også er til stede i lejligheden, åbner, går de direkte på forurettede og overfalder ham med jernrør, fortæller Emil Jensen.

Politiet har endnu ikke et motiv, da det ikke har været muligt at afhøre ofret på grund af hans skader.

- Han har fået kraftige læsioner i hovedbunden og har brækket flere fingre og har muligvis fået skader på det ene øje. Han befinder sig på Rigshospitalets Traumecenter og er uden for livsfare, siger efterforskningslederen.

Han tilføjer, at politiet meget gerne vil i kontakt med folk, der måtte have set de fire mænd i området.

De to af mændene beskrives som danske og begge iført sort tøj. Den ene er cirka 190 centimeter høj og spinkel af bygning, mens den anden havde en bandana på hovedet og muligvis bar en pistol.

De to andre beskrives som muligvis fra mellemøsten og begge ligeledes iført sort tøj. Den ene er cirka 190 centimeter høj og kraftig af bygning, mens den anden er cirka 175-180 centimeter høj og bar en kasket.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.