To ansatte i den lokale Dagli'Brugs i Sengeløse blev søndag offer for et voldsomt røveri. Tre gerningsmænd truede med kniv og hammer og lukkede de ansatte inde i et to grader varmt kølerum.

Søndag aften skulle en 53-årig kvinde og en 16-årig ung mand lukke Dagli'Brugsen, men det skete ikke stille og roligt.

For lidt efter klokken 21 truede tre mænd sig med en hammer og en kniv til dagens omsætning, hvis størrelse endnu er ukendt. Politiet formoder, at gerningsmændene fik adgang til butikken, da den unge mand åbnede døren for at tage hjem.

Den 53-årige kvinde blev tildelt et slag i hovedet og blev sammen med den unge mand bagbundet med gaffatape og lukket inde i et kølerum.

- Vi betegner det som et groft røveri, fordi de bliver bagbundet og lukket inde i et kølerum med en temperatur på 2 grader. Røverne ved ikke, om de ansatte kan komme ud derefter, eller hvornår det i så fald sker, siger Jens Møller, vagtchef hos Vestegnens Politi.

Efter en halv time kom den 53-årige kvinde fri og hjalp derefter sin kollega fri. De fik hjælp af naboen til at ringe til politiet, der modtog anmeldelsen kl. 21.50.

Begge ansatte har det efter omstændighederne godt.

Politiets første undersøgelser har ikke givet nogen resultater, ligesom de ikke fået nogen henvendelser i sagen. Vestegnens Politi eftersøger tre mænd af anden etnisk herkomst end dansk. De er i alderen 15-20 år og var iført brun-grønt kamuflagetøj og skihuer under røveriet.

- Da det er en lille by, håber vi på, at nogen har set de tre mænd, der i deres beklædning stikker lidt ud i forhold andre mennesker, siger Jens Møller.