En 26-årig kvinde er i livsfare efter, at hendes eks-mand overfaldt hende med blandt andet at nikke skaller og tage kvælertag. (Arkivfoto)
En 26-årig kvinde er i livsfare efter, at hendes eks-mand overfaldt hende med blandt andet at nikke skaller og tage kvælertag. (Arkivfoto) Foto: Jeppe Bøje Nielsen
Ung kvinde var i livsfare under eks-mandens overfald.

En 26-årig kvinde fra Hjørring i Nordjylland havde nær mistet livet, da hendes 27-årige eks-mand lørdag aften ved halv ti-tiden opsøgte hende og udsatte hende for et særdeles groft overfald.

Han gav hende flere knytnæveslag i ansigtet, nikkede hende adskillige skaller og tog kvælertag på hende.

Kvinden blev efterfølgende indlagt på Hjørring Hospital. Hun brækkede næsen og har punktformede blødninger i øjnene, og ifølge Nordjyllands Politi var hun i livsfare under overfaldet.

- Han sagde også under overfaldet, at han ville slå hende ihjel, men han var påvirket, så nu skal vi lige have afhørt ham igen, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Peter Redder, til bt.dk og tilføjer:

- Det har været kritisk. Hendes hals og øjne viser tegn på, at lufttilførslen har været lukket, men hun er ikke længere i livsfare.

Trods sin alvorlige tilstand var kvinden selv i stand til at tilkalde politiet efter overfaldet. Eks-manden blev senere anholdt på sin bopæl.

Manden bliver sigtet for forsøg på manddrab, og politiet regner med, at han bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af dagen.

Motivet til overfaldet var ifølge politiet samlivsproblemer.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.