Retten. En 40-årig mand kontaktede en ung pige via internettet, mødtes med hende i Doktorparken, men før han fik talt med hende, blev han angrebet og bortført af fire mænd.

Randers: En sag om grov vold tog sin start i går i retten i Randers. To fuldgyldige Bandidos-medlemmer sidder tiltalt for at have overfaldet en 40-årig mand, der mødtes med en ung, mindreårig pige efter chat på internettet. Det skriver Randers Amtsavis.

Denne pige er papdatter til den ene tiltalte, en 33-årig mand, og den anden tiltalte er hans klubkammerat på 40 år. Begge nægtede sig skyldige i at have overfaldet den 40-årige med slag og spark sammen med to andre ved Parkboulevarden torsdag 6. september, De ville heller ikke erkende at have tvunget offeret ind i en bil og kørt ham til et skovområde ved Kåthedevej i Fårup. Her skulle den 40-årige være udsat for flere slag og spark i ansigtet og på kroppen, slået med en kæp på kroppen, sprøjtet med en peberspray i ansigtet og på kønsdelene, og man skulle have forsøgt at stikke en kæp op i hans endetarm. Han blev betydeligt skadet med 39 læsioner til følge, herunder brud på ansigtsknogler, lunger og ryg samt hudafskrabninger og blodudtrædninger overalt på kroppen og i ansigtet.

Offeret er selv sigtet i en sag, nemlig i det, der kaldes optakten til overfaldssagen. Han er sigtet for forsøg på seksuel omgang med en mindreårig, men sagen er ikke kommet videre endnu. Han blev i retten forklaret, at han ikke behøvede at sige noget om den sag, men at han måtte holde sig til sagen om overfaldet på ham. Sagen kører for retten igen fredag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.