Østre Landsret har forhøjet straffen til bandeleder Fez Fez fra fem år til seks års fængsel for hashhandel.

Den tidligere bandeleder for Black Ghost i Odense har fået forhøjet sin straf til seks års fængsel for omfattende hashhandel. I byretten fik han fem års fængsel. Hans betingede udvisningsdom stadfæstes.

- Han er i alt væsentlighed dømt som i byretten, sagde dommeren om dommen.

Den 41-årige bandeleder er dømt for omfattende hashhandel og for trusler og uddeling af dummebøder på helt op til 250.000 kroner.


Tre voterende stemte for at udvise Mahmoud Khalil Salem eller Fez Fez, hvorimod tre stemte for at gøre udvisningen betinget. Når der er stemmelighed, er det det mest gunstige resultat for tiltalte, som bliver resultatet, sagde dommeren.

Fez Fez har boet en årrække i Danmark og har kone og otte børn i Vollsmose. Og netop hans familiære forhold reddede ham fra en ubetinget udvisning i byretten og det er stadig den store familie, som redder ham fra en ubetinget udvisning i landsretten.


Fez Fez sad roligt og fattet under hele domsafsigelsen. Med på anklagebænken i det store sagskompleks sad seks andre anklagede. De fik alle nedsat deres straf fra byretten, og flere fik lempet deres udvisning.

På tilhørerpladserne, hvor flere venner og familie til de anklagede var mødt op, var der jubel og klapsalver, da dommene blev læst op.

- Stille, sagde dommeren med fast og myndig stemme, og det lagde øjeblikkeligt en dæmper på gemytterne. /ritzau/