De lokale gangstere i Slagelse byder den nyåbnede Bandidos-afdeling velkommen med køller og molotovcocktails.

I er ikke velkomne!

Anderledes kan beskeden fra de lokale banditter i Slagelse ikke tolkes.

Om modtageren - et nyåbnet chapter af den berygtede rockerbande Bandidos - vil lade sig kyse ud af byen igen er nok mere end tvivlsomt.

Dermed er der tegn i sol, måne og stjerner på, at beboerne i Slagelse godt kan begynde at ruste sig til mere ballade.

I dag klokken 11 udbrød der brand i Bandidos' klubhus på Svendsgade i Slagelse. Politiet for Sydsjælland og Lolland-Falster undersøger sagen.

- Det er for tidligt at sige, om branden er påsat eller ej. Det skal vi først til at undersøge, og vi vil selvfølgelig meget gerne tale med eventuelle vidner, siger en ganske diplomatisk politiinspektør Flemming Madsen til bt.dk.

- Det er da klart, at vi interesserer os ekstra for det, fordi det er tilholdssted for Bandidos. Og vi ved da også godt, at der har været lidt optræk til ballade mellem dem og nogle af vores gamle kendinge ude fra Nordbyen, siger han.

Ifølge en lokal mand, der bestemt ikke ønsker sit navn frem, betyder 'optræk til ballade', at politiet i sidste weekend måtte skride massivt ind og lægge sig i mellem, da Bandidos holdt indvielsesfest for det nye chapter.

- En ordentlig flok af drengene oppe fra Nordbyen var på vej for at 'deltage' i festen. De var bevæbnet med køller og andre slagvåben. Politiet måtte skride ind med en massiv styrke for at forhindre at det udviklede sig til det rene westernslagsmål, beretter han.

Han er heller ikke i tvivl om, hvordan ilden i Bandidos' klubhus er opstået.

- De drenge dér er de rene specialister i molotovcocktails. Der bliver brændt adskillige biler af om ugen her i byen. Hvis der er én, de er sure på, ryger der simpelthen en molotovcocktail gennem mandens bilrude.

Ingen kom til skade ved branden i dag. Klubhuset var angiveligt forladt, da ilden brød ud.