Morgenavisen Jyllands-Posten har måttet tilknytte krisepsykologer for at berolige medarbejdere efter flere terrortrusler.

I går fortalte politiet, at det højst sandsynligt var Jyllands-Postens hovedkvarter i Århus, der var målet for terrorbomben, der i sidste uge gik af på et toilet på et hotel i København.

Sagen er den tredje terrorsag inden for et år, hvor Jyllands-Posten eller deres ansatte har været mål for en planlagt terroraktion, efter at de i 2005 offentliggjorde tegninger af profeten Muhammed. Nogle medarbejdere på avisen tager det ganske hårdt.

- For det meste er vi gode til at tale med hinanden. Men vi har også tilknyttet krisepsykologer og andre ordninger til dem, der har brug for det. Det er desværre ikke første gang, vi er udsat for terrortrusler. Det er noget, vi har måttet leve med i nogen år, men jeg tror aldrig, at man helt kan vænne sig til det, siger adm. direktør for JP/Politikens hus, Lars Munch i et interview med B.T.

Han vil ikke fortælle, om de blev orienteret på avisen om bombemandens mulige planer, før det blevet offentliggjort til resten af de danske medier. Men han er ked af, at Jyllands-Posten igen er mål.

- Det er forfærdende, men noget som vi desværre har måtte leve med nogen tid på Jyllands-Posten. Det er desværre ikke første gang, vi prøver det. Men medarbejderne tager det med imponerende ro og værdighed.

Hvornår tror du, terrortruslerne mod Jyllands-Posten stopper?

- Bare jeg vidste det. Vi har indrettet os på, at det ikke slutter, siger Lars Munch til B.T.