Lyt til artiklen

Nicki Bille Nielsen har i løbet af påsken igen trukket negativ omtale. Ekstra Bladet skriver, at landsholdsangriberen blandt andet har bidt en politibetjent i København.

Den kontroversielle fodboldspiller Nicki Bille Nielsen er angiveligt igen kommet på kant med loven.

I hvert fald skriver Ekstra Bladet, at den danske Rosenborg-angriber blev anholdt i København natten mellem skærtorsdag og langfredag.

Avisen skriver artiklen baseret på et internt dokument fra Københavns Politi, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af. I dokumentet fremgår både Nicki Billes navn og CPR-nummer.

Ved du noget eller har du billeder eller video, så tip BT på 1929@bt.dk

Avisen skriver videre, at landsholdsangriberen var »yderst ophidset« og modsatte sig anholdelse. Derfor blev der også brugt en peberspray ved anholdelsen.

I politibilen spyttede Nicki Bille angiveligt på bagsædet og bed en betjent i armen. Derfor har politiet sigtet ham for vold mod tjenestemand i funktion. Det kan i værste fald kan ende med en ubetinget fængselsstraf.

Nicki Bille har ikke selv kommenteret på historien, men fodboldspillerens advokat, Peter Berg, skriver til Ekstra Bladet:

- Min klient kan på ingen måde kan nikke genkendende til den sagsfremstilling.

Danskerens norske klub, Rosenborg, har ikke været i kontakt med Bille i løbet af påsken og har derfor ikke hørt om episoden.

I september sidste år smadrede Nicki Bille et glas, spyttede på en bar-ansat og slog ud efter folk på en natklub i Norge. Det kostede ham en tur i detentionen, og angriberen fik også en bøde på 10.000 norske kroner.

Nicki Bille har spillet tre landskampe for det danske landshold og scoret et enkelt mål.