Den somaliske mand, der angreb Muhammed-tegneren Kurt Westergaard, er fortsat indlagt på et københavnske hospital. Blødningen i hans knæ er under kontrol.

Den 28-årige somaliske mand, der er sigtet for at angribe Muhammed-tegneren Kurt Westergaard, er fortsat indlagt på et københavnsk hospital, efter at hans knæ, der blev ramt af en politikugle, begyndte at bløde.

- Det er helt udramatisk, og blødningen er under kontrol, siger efterforskningsleder Fritz Kjeldsen, Østjyllands Politi.

Overfaldsmanden blev skudt af politiet i venstre hånd og højre knæ og var i første omgang indlagt på Vestre Hospital, der er placeret i Vestre Fængsel og fungerer som landsdækkende fængselssygehus. Men her måtte man opgive at standse mandens blødninger, og han blev søndag overført til et andet hospital.

Mandens sygestue er døgnbevogtet af politiet, så han stadig er isoleret fra omverdenen. Retten valgte nemlig at varetægtsfængsle manden i isolation de første to uger.

Fritz Kjeldsen håber, at somalierens hospitalsophold bliver af kortere varighed, så han kan føres tilbage i arresten i løbet af få dage.

/ritzau/