Det gik galt for en indbrudstyv i nat, der endte med anholdelse og blodige hænder.
Det gik galt for en indbrudstyv i nat, der endte med anholdelse og blodige hænder. Foto: Christian Fisker
En 29-årig tyv slap uheldigt fra et indbrud i Spejder Sport ved Østerport natten til søndag, da han skar sin hånd på en knust rude.

Julen er som bekendt den tid på året, hvor der sker flest indbrud og lørdag aften var turen altså kommet til Spejder Sport ved Østerport.

Indbrud


Medarbejderne i Spejder Sport ved Østerport mødte lillejuleaftensdag op til en knust rude i butikken. Lørdag aften klokken 22.55 gik alarmen nemlig, da en 29-årig mand brød ind i butikken. Han knuste en lille tude, der vender ud mod fortovet og kom ind den vej, fortæller Lars Kjærulff fra Spejder Sport.

det svære hus


Tyven forsøgte at flygte fra butikken, men blev tilbageholdt af to civile indtil politiet ankom og kunne anholde manden.

Den 29-årige beskadigede den ene hånd, da han skar sig på den rude, han selv havde knust og måtte derfor en tur omkring skadestuen.

- Ja, tyven måtte en tur omkring skadestuen for at få tjekket sin hånd, men det var ikke noget alvorligt, siger vagtchefen og oplyser, at den 29-årige mand er kendt af politiet.

Den uheldige indbrudstyv er på fri fod igen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.