En er anholdt og en jages efter at to mænd stak af fra en forulykket bil ved Politigården. Politiet har fundet en pistol på gaden, men der er ikke blevet skudt, siger politiet nu.

Bilen, en sort VW Touran, har tilsyneladende cirklet omkring Politigårdens Fængsel, hvorfra Hells Angels rockeren Jønke Nielsen er blevet løsladt.

Bilen kørte galt, da en politipatrulje ville standse den, og mændene stak af i løb. Den sorte bil ramte også en tilfældig bilist i en Toyota, der blev kraftigt skadet.

Vidner troede, at der blev skudt, men det var formentlig braget fra uheldet, hvor bilen også ramte en mur.

Efterforskningsleder Steen Jensen siger til Bt.dk, at politiet har fundet en pistol under en bil.

Politiet har foreløbig anholdt en person, mens en eftersøges med politihunde. Den anholdte blev fundet i an baggård ved Politigården.

Nær påkørt
- En af vores patruljevogne blev næsten påkørt af bilen. Vi har en anholdt og der er fundet en pistol, siger vagtleder Jens Christiansen på Politigården til bt.dk.

Politiet leder i øjeblikket i efter en yngre mand af udenlandsk afstamning. Manden er løbet mod Vester Voldgade. Hundepatruljer er i øjeblikket sat ind i området omkring Nationalmuseet ved Ny Vestergade. Vidner har set manden løbe ind i bygningen på Vester Voldgade, der rummer Dansk Arbejdsgiverforening.

Bt.dk´s reporter på stedet fortæller, at politiet har evakueret personalet fra Dansk Arbejdsgiverforening. - De sidder og venter i en grøn politibus, mens betjente med hunde og i skudsikre veste leder efter gerningsmanden.