Den 38- årige tidligere bordelejer og nøgenmodel Anni Brinch, der er tiltalt for rufferi, ønsker aldrig mere at have med bordelbranchen at gøre.

Det sagde hun i dag i Østre Landsret i Odense, da hun fik det sidste ord i den opsigtsvækkende sag, der skal afgøres med en dom på onsdag. - Jeg er ikke en kynisk rødstrømpe eller en dum bimbo. Jeg er et ganske almindeligt menneske, som til daglig lever med bleskift til min lille datter. Den her sag har påvirket mig enormt psykisk, og den vil følge mig resten af livet, sagde hun og fortsatte:

- Jeg føler en voldsom skyld over for min mand og min familie, og jeg har svært ved at sætte ord på mine følelser, men det er klart, at det bliver en belastning for min lille datter, hvis hun skal med ind i det miljø, som der er i et fængsel.

SE BILLEDERNE: Retssagen mod Anni Fønsby
Anni Brinchs forsvarer, Ole Schmidt fra Århus, lagde i sin procedure op til, at Anni skal frifindes, fordi anklagemyndigheden ifølge hans opfattelse ikke havde løftet bevisbyrden i sagen. Hvis der ikke kunne ske frifindelse i sagen, så slog han til lyd for, at der højst burde dømmes halvandet års fængsel, og at der var mange gode grunde til, at dommen burde gøres betinget, og at Anni Brinch kunne dømmes til samfundstjeneste. I byretten blev Anni Brinch idømt to års ubetinget fængsel, og det ønsker anklagemyndigheden skærpet. Ole Schmidt: - Anni har jo ikke deltaget aktivt i driften af bordellerne, og hun søgte rådgivning for, at klinikkerne kunne køre på en lovlig måde. Men rufferiparagraffen lever ikke op til normerne i vores samfund i dag, og jeg kunne godt tænke mig , hvis landsretten sendte et signal til politikerne, at man bør ændre reglerne. Det er i dag lovligt at drive prostitution, men man må ikke tjene penge på pigerne. Men det gør f.eks. Told og Skat og Ekstra Bladet med deres massageannoncer jo også. Så de burde også sidde anklaget her i retten. Vedrørende de mange millioner, som anklagemyndigheden anklager Anni Brinch for at have tjent på sine klinikker igennem tre år sagde forsvareren: - Der er jo tale om luftpenge. Hvis anklagemyndighedens tal  på otte mio. kr. skulle holde, så havde Anni jo tjent 200.000 kr. om måneden. Men hvor er alle de penge blevet af. Har Anni gravet dem ned. Eller har hun anskaffet sig rigtig dyre ting? Nej virkeligheden var jo, at hun dårligt havde råd til at give Erik Damgaard en flybillet til Thailand, og da hendes gamle hund Gucci skulle opereres, så havde hun dårligt nok penge til at skaffe de 10.000 kr., der skulle til. Anni Brinch følte sig godt tilfreds med sin forsvarers procedure.

-   Jeg har valgt at se positivt på situationen, og jeg ser nu frem til, at der bliver sat en punktum for sagen, sagde hun.

Andre læser også