Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj.
Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj. Foto: FOTO: Jacob Schultz/jv.dk
Kan det snart blive meget værre?

Det spørgsmål må man efterhånden stille sig selv, efter nye uhyrlige anklager om sexovergreb i dag er kommet frem i retten i Sønderborg i sagen mod en 25-årig mand fra Haderslev.

For ikke alene har det sønderjyske sexmonster, der sidste år også blev dømt for grove voldtægter af børn, allerede indrømmet igen at have haft sex med flere mindreårige børn, herunder en bare 12-årig pige i en skov under Tønder Festival. 

Her til morgen indrømmede han så også, at have haft sex med den 16-årige pige MJ, der er hjerneskadet, i juli 2011. 

- Vi havde sex tre gange. Vi holdt i hånd og hyggede os, ja, vi var sammen som et rigtig kærestepar, lød det fra BN i vidneskranken. 
 
BN: Hun sagde ikke nej

Pigen, der modtager medicin pga. sin hjerneskade, husker dog weekenden noget anderledes. Hun siger, at han i den weekend i slutningen af juli 2011 voldtog hende 9-10 gange. At han beordrede hende til at gå nøgen rundt i lejligheden, som hun heler ikke måtte forlade. 

Det billede genkender BN dog på ingen måde. 

- Hun sagde i hvert fald ikke nej, lad mig sige det på den måde, lød det fra BN, der heller ikke mente, at dette kunne skyldes at pigen lider af svært talebesvær. 

25-årige BN er tiltalt for 22 sexkrænkelser mod 10 småpiger, samt for blufærdighedskrænkelse af en voksen kvinde. Mens den hjerneskadede pige først på formiddagen skal i vidneskranken, er det i eftermiddag den voksne kvindes tur til at afgive forklaring.

Herefter er anklagemyndighedens bevisførelse slut, og sagen vil gå ind i sin afgørende fase, hvor forsvarer og anklager den 27. november vil afholde deres afsluttende procedurer. 

Her vil det blandt andet komme frem, hvilken straf anklager Dorthe Sørensen vil kræve ham idømt. Hun oplyser til BT, at hun i øjeblikket afventer retslægerådets undersøgelse af BN. Såfremt denne fastslår at BN er farlig og dermed ikke egnet til almindelig fængselsstraf, så vil hun forlange tidsubestemt forvaring, hvilket må siges at være den strengest mulige straf. 

Der falder dom i sagen den 10. december.  
 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.