Anja Tordrup Liljedahl studsede over det, da en kollega på hendes arbejde i lørdags fortalte hende, at der var en person, der pludselig var blevet ramt af en gul golfbold på låret i Nakskov.

Men det blev først rigtig besynderligt, da hun søndag morgen stod ved sin bil.

»Jeg var på vej på arbejde og lukker bagklappen, og så ser jeg det. 'Hvad pokker er det?', tænker jeg. Da jeg kigger nærmere, kan jeg se, at der sidder en gul golfbold,« fortæller Anja Tordrup Liljedahl til B.T.

Bag på hendes bil er der et lille hul ind til bugseringskrogen, og her har en ukendt person presset en gul golfbold ind.

Den gule golfbold
Den gule golfbold
Vis mere

Anjas opdagelse bliver dog for alvor mærkværdig, da hun laver et opslag på Facebook om hærværket på hendes bil.

Det viser sig nemlig, at der er en decideret golfbold-skurk på fri fod i Nakskov.

»Flere skrev, at de havde fundet gule golfbolde i deres indkørsel, og der var sågar et par, der havde fået smadret deres bilrude med sådan en golfbold. Det er da helt vanvittigt,« siger hun.

Anja beskriver selv, hvordan hun blev »vred og chokeret«, da hun fandt ud af, at en ukendt person havde udøvet hærværk på hendes bil med den gule golfbold.

Anja Tordrup Liljedahl
Anja Tordrup Liljedahl
Vis mere

På Facebook-siden 'Nakskov' er de gule golfbolde også et samtaleemne, og der beretter utallige om, hvordan der er blevet kastet golfbolde mod deres hjem.

B.T. har uden held forsøgt at få kontakt til Sydsjællands Politi, men til TV 2 ØST udtaler politikredsen, at de mandag havde modtaget fire anmeldelser.

Ved en af dem blev den venstre bagrude på en bil smadret.

»Der har holdt en personbil, hvor venstre bagrude er knust, mens køretøjet har holdt parkeret på gaden. Vi efterlyser vidner til alle episoderne. Vi ved ikke, om man er kørt forbi i bil, på knallert eller er gået,« fortæller Casper Andersen, der er politikommissær hos Sydsjællands og Lolland-Falster Politi, til mediet.

Ved du noget om sagen, så vil B.T. gerne høre fra dig på sebj@bt.dk.