Restauratør Amin Skov er nu kommet så meget til sig selv efter en brand i restaurant Vejlegården natten til fredag, at han kan skrive på Facebook fra hospitalet, hvor han er indlagt med røgforgiftning. (Arkivfoto)
Restauratør Amin Skov er nu kommet så meget til sig selv efter en brand i restaurant Vejlegården natten til fredag, at han kan skrive på Facebook fra hospitalet, hvor han er indlagt med røgforgiftning. (Arkivfoto) Foto: Torkil Adsersen

Vejlegårdens ejer skriver på Facebook fra hospitalet

Branden på den meget omtalte restaurant Vejlegården er kommet som et stort chok for såvel ejer Amin Skov som hans nærmeste familie. Det skriver restauratøren selv på Facebook i den første offentlige udtalelse, siden han natten til fredag blev fundet bevidstløs, røgforgiftet og let kvæstet uden for et vindue i den brændende restaurant.    

- Tak for den enorme opmærksomhed samt støtte. Jeg har det efter omstændighederne godt. Historierne omkring slem forbrænding er ikke sande. Jeg er stadig indlagt til observation efter skader samt røgforgiftning. Lige nu handler det om familien og det chok, vi alle har været udsat for, skriver Amin Skov blandt andet i opdateringen, der er lagt på det sociale netværk lørdag klokken 16.13

Tidligere i dag blev restauratøren afhørt af politiet i to timer om begivenhederne op til branden i restauranten natten til fredag. Årsagen til branden er endnu ukendt, og forklaringen kan derfor være afgørende for opklaringen af sagen. Indtil videre ønsker Amin Skov dog ikke at dele oplevelserne med andre end efterforskerne, der arbejder på sagen.

- I skal nok få svar på alle jeres spørgsmål, når jeg er kommet til kræfter igen!, afrunder restauratøren sin besked, inden han takker for et hav af blomster, mails og sms'er, der er strømmet ind, siden historien om branden og hans indlæggelse med røgforgiftning nåede medierne.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.