Restauratør Amin Skov modtager krisehjælp efter den brand, der natten til fredag ramte hans restaurant, Vejlegården. (Arkivfoto)
Restauratør Amin Skov modtager krisehjælp efter den brand, der natten til fredag ramte hans restaurant, Vejlegården. (Arkivfoto) Foto: Torkild Adsersen

Amin Skov vil koncentrere sig om familien efter udskrivning fra sygehuset

Tre dage efter at han blev fundet bevidstløs og forslået uden for et vindue til sit brændende spisested, er restauratøren bag Vejlegården, Amin Skov, nu retur hos familien.

Søndag blev han udskrevet fra Vejle Sygehus, hvor han en overgang var indlagt på intensivafdelingen til behandling for en røgforgiftning, han pådrog sig under den mystiske brand, der natten til fredag ramte spisestedet.

Helbredet er i stærk bedring, men hovedpersonen selv er endnu for træt til at fortælle offentligheden om, hvad der skete i restauranten. Det skriver han mandag i en kortfattet sms til BT.

- Jeg er fuldstændig smadret og drænet for energi. Jeg vil helst kun fokusere på familien her juleaftensdag, lyder det fra Amin Skov, der er blevet landskendt for sin månedlange ophedede konflikt med fagforeningen 3F.

En konflikt, der har udløst dødstrusler mod begge parter.

Om konflikten har nogen forbindelse til branden på Restaurant Vejlegården er endnu uafklaret. Siden branden blev slukket, har restauranten været lukket og under konstant bevogtning, mens politiet har lavet tekniske undersøgelser. Undersøgelserne afsluttes i disse dage, men resultatet forventes først at ligge klar senere på ugen.

Indtil det sker, holder politiet alle muligheder åbne og efterforsker i flere retninger, siger efterforskningsleder Brian Voss Olsen fra Sydøstjyllands Politi.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.