Amanda Nyholm Jacobsen forklarer i grundlovsforhøret, at hun har mistet alt i forbindelse med svindel-sagen.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>- Det eneste, jeg har bedt om, er, at mine børn kan beholde deres legetøj. Jeg har mistet alt.

Sådan siger Amanda Nyholm Jacobsen, der i dag sidder i Københavns Byret i grundlovsforhør for at forklare anklagerne mod hende.

Hun har i dag af kroner fra flycatering-firmaet Gate Gourmet, hvor hun var ansat fra 2003 til januar 2011.- Gate Gourmet har fået alt, hvad jeg ejer, forklarer Amanda Nyholm Jacobsen i retten i København:

Kreditorerne har været hjemme hos den 43-årige iransk-fødte svindler og hentet både smykker, pelse og to biler.

Nøglen til hjemmet på Vedbæk Strandvej er også tager fra hende. Huset er vurderet til at have en handelsværdi af 60 millioner kroner. Der er gæld i huset for fem millioner kroner.

Hun har også afleveret omkring fem millioner kroner til Gate Gourmet.

Amanda Nyholm Jacobsen ønsker ikke at give nogen forklaring på, hvorfor hun begyndte at svindle med Gate Gourmets penge i 2008.

Hun fortæller dog, at hun valgte at sige sit job op i Gate Gourmet, fordi hun var blevet 'træt af arbejdet' - det var ikke fordi, hun følte, at det brændte under hende.

- Men der var jo hele tiden en risiko for at blive opdaget, forklarer Amanda Nyholm Jacobsen.

Ekstravagant liv fyldt med luksus

Den tidligere direktør i firmaet Gate Gourmet er sigtet for svindel for intet mindre end 140 millioner kroner.

Amanda Nyholm Jacobsens flugt fra myndighederne sluttede i går klokken 16.25, da den 43-årige iransk-fødte dansker trådte ind på kontoret i Statdsadvokatens enhed for Særlig Økonomisk Kriminalitet sammen med sin advokat Hanne Rahbæk.

Hun blev anholdt på stedet og sigtet for underslæb af særlig grov beskaffenhed, mandatsvig af særlig grov beskaffenhed samt dokumentfalsk af særlig grov beskaffenhed.

I alt svindel for 140 millioner kroner, som hun uberettiget skal have trukket ud af flycatering-firmaet Gate Gourmet, hvor hun var Nordeuropæisk direktør, indtil bedraget gik op for modervirksomheden i Schweiz.

De mange penge er tilsyneladende blevet brugt til at føre en ekstravagant livsstil med dyre biler og villaer i millionklassen.

Efter sagen begyndte at rulle, begik Amanda Nyholm Jacobsens mand, Jesper Nyholm Jacobsen, angiveligt selvmord i Bruxelles.