Det var en lettet og glad Amalie, der mødte pressen efter afsagt dom. 
Det var en lettet og glad Amalie, der mødte pressen efter afsagt dom.  Foto: Jeppe Bjørn Vejlø
21-årige Amalie Szigethy blev tirsdag i retten idømt 60 dages betinget fængsel samt samfundstjeneste for at lyve i retten. Men Paradise-stjernen havde frygtet langt værre.

- Der er bare en kæmpe sten, der er lettet fra mit hjerte, sagde en smilende Amalie ude foran Københavns Byret. Hun var tiltalt for at have afgivet falsk vidnesbyrd i sagen om hendes ekskæreste, med-paradisoen Peter Birch, som hun anklagede for at have udøvet vold mod hende. Det trak hun tilbage senere, men fastholdt tirsdag i retten, at Peter ved flere lejligheder har været voldelig mod hende. 

- Jeg er rigtig lettet. Jeg havde troet det værste, så det er rart at det nu er overstået, siger Amalie, der altså skal igennem samfundstjeneste for sine løgne. 

- Det har været et forfærdeligt forløb. Jeg har det rigtig dårligt med at have løjet for Danmark og med at jeg har trodset min familie ved at blive sammen med Peter så længe, siger Amalie til bt.dk.

Amalies mor, Charlotte Keiser, var ved sin datters side og var også godt tilfreds med sin datters dom. 
 
- Det er rimeligt at hun får en straf. Jeg har det ikke godt med at Amalie har løjet i retten, det er ikke de værdier vi har i familien. Men det er flot af hende, at hun nu fortæller sandheden, lyder det fra Charlotte Keiser. 

Amalie fortalte i retten tirsdag, at hun ikke længere er sammen med Peter og ikke har kontakt til ham længere. Han var heller ikke mødt op ved dagens retsmøde. 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.