Lyt til artiklen

Ligeså koldblodig han er mistænkt for at være som morder og voldtægtsmand, ligeså sød, blid og hjælpsom kunne han være, når han altid stod parat til at trøste og hjælpe sin gode veninde.

- Jeg har altid kunne gå til ham, hvis jeg har følt, at jeg havde brug for hjælp eller at snakke. Han har altid stået der. Hvis jeg har været ked af det en dag f.eks. over noget med mine børn, så har han kunne se det med det samme. Han spurgte ind til det og sagde: kom vi skal lige snakke om det. Sådan beskriver en god veninde gennem 20 år, den 45-årige mand, som politiet fredag fik varetægtsfængslet for drab og voldtægter på Amager.

Hun ønsker at være anonym af hensyn til sine børn, men fortæller, at hun slet ikke kan forstå, at alt nu peger på, at hendes gode ven, står bag de brutale voldtægter og mordet på Lene Buchardt Rasmussen i 1990. VED DU NOGET - TIP B.T. HER - Jeg har altid haft et rigtigt godt forhold til ham. Vi har aldrig været kærester eller noget, men vi har altid haft et godt øje til hinanden. Vi har altid kunne snakke om alt og lave fis og ballade sammen.

Hun beskriver desuden den 45-årige som en rigtig god far, hjælpsom, og de i 20 år hun har kendt ham, har de aldrig været uvenner. - Jeg kunne rigtig godt tænke mig at snakke med ham. Jeg ved ikke hvorfor, jeg har det ønske. Jeg kan bare ikke forstå det. Jeg tror bare, at jeg ville give ham et kram. Ja, jeg har selv piger omkring 17 år (pigen han voldtog i september var 17 år, red.), men jeg kender ham bare som en hel anden, siger hun. 

Hun er dog godt klar over, at politiets beviser og DNA’en er meget sikker. KØB B.T. MANDAG OG LÆS BLANDT ANDET:
* Sexmonsterts mørke side - læs om den fængslede kærlighedsliv
* Lagt for had på Facebook - trods navneforbud lægger danskere den sigtedes navn og billede på nettet
* Flere drab på samvittigheden
* 'Vi vender hver en sten' - politiet er klar med en stak uopklarede sager, der skal undersøges