Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den 42-årige soldaterveteran Lars Kragh blev tirsdag eftermiddag anholdt med sine afdøde forældre i bilen i Vonge ved Horsens. Lars Kraghs nabo Allan Holland Rasmussen fortæller til BT, at både han og hans kæreste er glade for, at eftersøgningen nu er ovre, men at de samtidig er triste over den ulykkelig udgang.

»Nu kan der falde lidt ro på igen. Vi har haft en masse uhyggelige fantasibilleder oppe i hovedet om, hvad der kan være sket i hans hus,« siger Allan Holland Rasmussen, der bor 50 meter fra Lars Kraghs hus i Uggelhuse udenfor Randers.

Lørdag rykkede politiet ud til huset, hvor Lars Kraghs hus blev undersøgt. Senere har politiet fortalt, at de fandt ting i huset, der gjorde, at de frygtede, at der var sket noget slemt i den tidligere soldats hjem. Politiet har dog ikke ønsket at fortælle nærmere om, hvad de fandt i huset, som Lars Kraghs forældre havde købt til deres søn. Det er derfor stadig uklart, om forældrene er blevet dræbt på adressen. Og netop uvisheden om, hvad der er sket, fylder i tankerne hos Allan Holland Rasmussen.

»Min kæreste og jeg har sovet her én nat siden lørdag, men vi fik ikke lukket et øje. Tanken om, hvad der kan være sket i det hus, er meget skræmmende. Vores soveværelse vender lige ud i mod den sti, der har været afspærret,« siger Allan Holland Rasmussen til BT.

(artiklen fortsætter under billedet)

Efter en flere dage lang eftersøgning blev Lars Kragh anholdt af politiet i Vonge i Sydøstjylland om eftermiddagen tirsdag den 12. juli klokken 16.16. Jørgen og Kirsten Kragh bliver fundet døde i bilen. Foto: Alarm112Midtjylland.dk
Efter en flere dage lang eftersøgning blev Lars Kragh anholdt af politiet i Vonge i Sydøstjylland om eftermiddagen tirsdag den 12. juli klokken 16.16. Jørgen og Kirsten Kragh bliver fundet døde i bilen. Foto: Alarm112Midtjylland.dk
Vis mere

Da politiet tirsdag eftermiddag anholdt den efterlyste Lars Kragh fandt de også forældrene Kirsten og Jørgen Kragh dræbt i Lars Kraghs bil. Tisdag aften var der blevet lagt blomster og tændt lys ved Kirsten og Jørgen Kraghs hus i Låsby mellem Aarhus og Silkeborg.
Da politiet tirsdag eftermiddag anholdt den efterlyste Lars Kragh fandt de også forældrene Kirsten og Jørgen Kragh dræbt i Lars Kraghs bil. Tisdag aften var der blevet lagt blomster og tændt lys ved Kirsten og Jørgen Kraghs hus i Låsby mellem Aarhus og Silkeborg. Foto: Bo Amstrup
Vis mere

Lars Kragh var i 90'erne udsendt som soldat på Balkan. Her oplevede han ting, som har præget ham for livet. Ifølge venner af soldaterveteranen led han i særlig slem grad af sygdommen PTSD, Posttraumatisk Stresssyndrom, som mange tidligere soldater fra Balkan lider af. Allan Holland Rasmussen fortæller, at han ikke kendte Lars Kragh eller forældrene personligt, men han havde mødt de nu afdøde forældre, Kirsten og Jørgen, ved flere lejligheder.

På trods af, at han ikke kendte familien særlig godt, har den voldsomme nyhed vakt stærke følelser i ham.

»Jeg synes, det er meget trist, at en mand, der har været i krig for Danmark, ender med at begå sådan en tragedie, sandsynligvis fordi han ikke har fået den hjælp, han skulle have,« siger han.

42-årige Lars Kragh bliver onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Han er sigtet for manddrab på sine forældre.

Andre læser også