Politiet ved gerningsstedet i Birkerød.
Politiet ved gerningsstedet i Birkerød. Foto: Morten Germund

Ifølge Frederiksborg Amts Avis' oplysninger forberedte faderen til de tre dræbte børn fra Birkerød sig dage inden drabet ved at få familiens hund aflivet, før han onsdag morgen skød sine to sønner på to og ti år og datteren på otte år med en jagtriffel.

Den 44-årige familiefar fra Birkerød blev sent onsdag eftermiddag afhørt bag lukkede døre i Retten i Lyngby og derefter varetægtsfængslet på lukket psykiatrisk afdeling. Af den grund ønsker efterforskningsleder Henning Svendsen hverken at be- eller afkræfte avisens oplysning om hunden, skriver Frederiksborg Amts Avis.
 

 
- Det er naturligvis en oplysning, vi skal undersøge. Vi skal nu prøve at danne os et overblik over det forløb, der har været. Har det været planlagt eller er det sket i affekt, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi.

Politiet forventer, at der kan gå flere dage, før børnenes mor skal afhøres. - Vi skal have en afhøring af moren på et fornuftigt tidspunkt. Når tiden kommer, skal vi have klarhed over, om der forud har været knas med børnene, hvad faren har sagt til hende på det sidste, og hvorfor er det gået, som det er gået, forklarer Henning Svendsen.

Også faren skal afhøres igen.
 
birkerød3


- For alle parters skyld vil vi gerne have et motiv. Det er den eneste ordentlige måde for alle at sætte et punktum, siger Henning Svendsen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.