En 23-årig kvinde modtog reb, og netstrømper og et brev i sin postkasse, hvor en mand tilbød sig som sexslave.
En 23-årig kvinde modtog reb, og netstrømper og et brev i sin postkasse, hvor en mand tilbød sig som sexslave. Foto: Lars Rasborg
En mand afleverede reb, netstrømper og et brev, hvor han tilbød sig som sexslave, i en kvindes postkasse i Ladegårdsparken i Holbæk. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Postkassen tilhører den 23-årige Heidi Nielsen.

- Min dørtelefon ringede og så hørte jeg en dyb mandestemme, der sagde, at jeg havde fået post. Jeg blev bange, men da jeg lidt senere gik ned til postkassen lå brevet, netstrømperne og rebet der. Jeg ringede grædende til 112, men her sagde man bare, at det kunne de ikke gøre noget ved, siger en skræmt Heidi Nielsen til dagbladet Nordvestnyt.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi vil man tage en alvorlig snak med manden i løbet af weekenden, men mere kan man ikke gøre, da sexbrevet, hvor han skriver, at han er liderlig og opfordrer Heidi Nielsen til at komme og binde ham, i lovens forstand ikke er blufærdighedskrænkelse. Det ville kræve, at han havde sendt nøgenbilleder af sig selv. Men det var ikke tilfældet, oplyser kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard hos Midt- og Vestsjællands Politi til Nordvestnyt.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.