De tre mænd, som er tiltalt for balladen på akutmodtagelsen på Odense Universitetshospital (OUH) tilbage i august, får deres dom i dag, onsdag.

Mændene stormede angiveligt modtagelsen sammen med adskillige andre efter eid-festen i Vollsmose, som udviklede sig voldeligt, og en 26-årig mand endte med skud- og stiksår.

Ifølge fyens.dk vil anklageren have de to 20-årige tiltalte idømt 14 og 15 måneders fængsel, mens den sidste, en 27-årig, ifølge anklageren bør ende bag tremmer i halvandet til to år. Derudover bør han udvises med indrejseforbud i 12 år.

Men det er forsvarerne langt fra enige i. Mens Klaus Ewald, advokat for en af de 20-årige, går efter blot 30 til 60 dages fængsel til sin klient, mener den anden 20-åriges advokat, Henrik Dupont Jørgensen, at en straf på seks måneder bør være maksimalt for hans klients vedkommende.

Den sidste forsvarer, Kjeld Danielsen, afviser anklagerens krav om udvisning til den 27-årige, og fængselsstraffen bør lyde på maksimalt fire til seks måneder bag tremmer, hvis han dømmes skyldig, skriver fyens.dk.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.