Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

To mænd og en kvinde er varetægtsfængslet i isolation i hemmelig narkosag.

Afdelingen for organiseret kriminalitet i Københavns Politi har de seneste dage foretaget tre anholdelser i en fuldstændig mørklagt sag om handel med narkotika.

Sagen er så hemmelig, at end ikke sigtelserne måtte blive læst op for offentligheden og pressen, da personerne blev fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i København torsdag og fredag.

Her krævede anklagemyndigheden såkaldt 'dobbelt lukkede døre', fordi der ifølge anklagemyndigheden er tale om 'særdeles alvorlig og grov forbrydelse'.

BT erfarer, at der er tale om salg af narkotika efter straffelovens §191, som giver op til ti års fængsel og i skærpende tilfælde op til 16 års fængsel.

Der er tale om et ægtepar, som er bosat i Københavnsområdet med deres børn. De har tidligere drevet hvert deres firma, som nu begge er lukkede. Derudover er en 26-årig mand med tilknytning til familien også sigtet og fængslet i sagen.

Torsdag klokken 19.24 blev først den 44-årige kvinde anholdt og familiens hjem blev ransaget. Dagen efter blev den 26-årige anholdt klokken 17.30, og fire timer senere, klokken 21.25, blev kvindens 42-årig mand anholdt og sigtet i samme sag.

Den 44-årige kvinde blev torsdag varetægtsfængslet i 27 dage, heraf 13 dage isolation. Hendes mand og den 26-årige blev fredag begge varetægtsfængslet i 26 dage, heraf 12 dage isolation.

Politikommissær Steffen Th Steffensen fra Afdelingen for organiseret Kriminalitet ønsker ikke at kommentere sigtelserne.

»Jeg har ingen kommentarer,« siger han til BT.

Andre læser også