Blandt de fire dræbte ved mandag nats bådulykke var en advokat fra Greve og to direktører fra henholdsvis Greve

Der er tale om den 45-årige Steen Rahbek, der var advokat og partner i advokatfirmaet Thykier og Rahbek A/S i Greve.

Ifølge et interview, som avisen Sydkysten har lavet med ham for et par år tidligere, så var Steen Rahbek ekspert i ejendomsret og erhvervsret. Han havde desuden en fortid som reserveofficer i  hæren. 

Hundige Havn speedbådulykke

Derudover var han også en ivrig badminton- og fodboldspiller.

Steen Rahbek efterlader sig hustruen Charlotte og tre drenge.

Den anden af de i alt fire dræbte er den 51-årige direktør Poul Christophersen. Poul Christophersen var indehaver og direktør for virksomheden Danlube, som sælger industrilim, smøremidler og andre lignende produkter.

Poul Christophersen ejede båden, som forulykkede natten til tirsdag nord for Hundige Havn.

Også endnu en direktør fra Greve, Jan Jensen, var med i båden. Han etablerede for 12 år siden vikarbureauet FlexWork, der med succes har formidlet vikarer til tekniske virksomheder på Sjælland.

Af endnu uvisse årsager sejlede Poul Christophersen, Steen Rahbek, Jan Jensen og deres ven meget tæt ved land og samtidigt i høj fart. De ramte en såkaldt høfde, som er et stendige, der stikker ud fra land.

Båden fløj henover høfden, som virkede som rampe, og landede med bunden i vejret. De fire mænd blev alle dræbt ved ulykken. Tre af mændene blev fundet under båden, den sidste ved siden af i vandet.