En 9-årig pige blev mandag eftermiddag overfaldet på stisystemerne nær Teglovensvej i Ringsted. Pigen blev væltet omkuld af en fremmed gerningsmand, der også gav hende en syngende lussing.

Klokken lidt i 16 mandag eftermiddag var den 9-årige pige på vej gennem stisystemerne bag tennisbanerne i Ringsted, da en mand pludselig kom løbende bagfra og råbte skældsord efter pigen.

Da han kom op til pigen, gav han hende en syngende lussing, og da pigen så forsøgte at stikke af, spændte gerningsmanden ben for hende og skubbede hende til jorden.

Det fortæller vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, René Søe Pedersen, til bt.dk.

Først da endnu en mand kom pigen til undsætning, stak gerningsmanden af. Pigen selv var dybt chokeret og løb mod sin fars arbejdsplads, hvor faderen slog alarm til politiet.

Politiet tror ikke, der blot er tale om fri fantasi fra pigens side.

»Da vi kom frem, var hun helt rød på den ene kind, og hendes tøj var helt mudret til. Hun bar tydelige spor af overfaldet, og hun var meget chokeret. Vi har ingen grund til at betvivle det, hun siger,« siger vagtchef René Søe Pedersen og fortsætter:

»Det tyder på, at det måske er en psykisk syg, der har gået rundt i området. Hvis det er tilfældet, har vi al mulig grund til at få fat på ham, så der ikke sker noget lignende igen. Vi vil også rigtig gerne have fat på det vidne, der hjalp pigen«, siger vagtchefen.

Signalementet af overfaldsmanden er som følger:

Dansk af udseende, hvid hudfarve. 25-30 år gammel, 170-175 centimeter høj, alm. kropsbygning. Brunt hår, cirka én centimeter langt, overskæg ”moustache-agtigt”, tatovering på højre side af halsen – en vandret tekst, som muligvis begynder med ”f”. Manden var iført sort jakke, blå løbebukser og sorte sko.

Har du oplysninger i sagen, kontakt politiet på 114.