En otte-årig dreng blev tirsdag stukket af et insekt på Fjord Line-færgen mellem Hirtshals og Langesund. Flere vidner fortæller, at der er tale om en skorpion, skriver tv2nord.dk. Færgen var på vej mod Norge, men måtte vende om til Hirtshals, hvor en ambulance ventede.
En otte-årig dreng blev tirsdag stukket af et insekt på Fjord Line-færgen mellem Hirtshals og Langesund. Flere vidner fortæller, at der er tale om en skorpion, skriver tv2nord.dk. Færgen var på vej mod Norge, men måtte vende om til Hirtshals, hvor en ambulance ventede. Foto: Per Frank Paulsen

Hentet af ambulance på kajen i Hirtshals


En otte-årig dreng blev tirsdag stukket af et insekt på Fjord Line-færgen mellem Hirtshals og Langesund. Flere vidner fortæller, at der er tale om en skorpion. Det fortæller Fjordlines direktør Gert Balling til bt.dk

- Efter vores afgang fra Hirtshals klokken 9.30 kommer vi ikke længere ud end til molen, før kaptajnen pludselig bliver kontaktet af en familie, hvor en otte-årig dreng havde fået et insektbid. Herefter er der flere personer, der fortæller, at de har set en skorpion lignende genstand. Jeg kan ikke bekræfte, at der er tale om en skorpion, men drengen har fået et insektbid, det er helt tydeligt, og flere fortæller, at der er tale om en skorpion, siger Gert Balling til bt.dk.

Færgens kaptajn tog efterfølgende kontakt til Radiomedical, der har ansvaret for at sætte danske søfarende i kontakt med læger, for at høre, hvordan de skulle forholde sig til sagen. Efter en kort korrespondance vendte de om, så drengen kunne komme på hospitalet.

Gert Balling fortæller, at drengen blev båret fra færgen, og var meget utryg.

- For det første var han på et fremmede sted, og så sker sådan noget her. Selvfølgelig er en otte årig dreng ganske utryg. Både moren og faren tog det stille og roligt, men var selvfølgelig også utrygge ved situationen. Moren tog med drengen på hospitalet, mens faren rejste hjem til Norge med resten af familien, siger han til bt.dk og fortæller, at drengen umiddelbart ikke havde nogle vejrtrækningsproblemer eller lignende.

Skibet sejlede kort tid efter episoden videre, med de resterende passagerer om bord. Færgen har lukket området, hvor drengen formentlig blev stukket, og forsøger stadig at finde frem til skorpionen. Gert Balling oplyser desuden til bt.dk, at skadedyrsbekæmpere vil besigtige færgen, når den når til Norge, for at lave en mere grundig gennemgang af området.

- Vi gør alt, hvad vi kan, for at finde den. Det kan jeg love dig, siger Gert Balling til bt.dk.SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.