OPDATERING: POLITIET HAR FUNDET EN AFDØD PERSON 3. APRIL I BREDE Å. MAN FORMODER, AT DER ER TALE OM DEN 78-ÅRIGE.

Helikoptere har været i luften, og hundepatruljer har undersøgt området i Bredebro, hvor den 78-årige mand har været forsvundet siden lørdag aften.

Men fortsat uden held.

Søndag har soldater fra Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsens mandskab deltaget i eftersøgningen af manden.

Ved mørkets frembrud indstillede politiet størstedelen af eftersøgningen.

»Vi er kørt rundt med patruljevogne i nat, men har stadig ikke fundet ham,« siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Ole Aamann.

Når det bliver lyst, vil en »mere organiseret« eftersøgning blive sat i gang igen.

»Vi er absolut bekymrede. Han har været væk siden lørdag aften,« siger Ole Aamann og tilføjer, at det natten til mandag har været under frysepunktet i politikredsen.

Syd- og Sønderjyllands Politi skriver mandag på X, at søgningen er blevet genoptaget. Både hundepatruljer Den 78-årige blev meldt savnet lørdag aften i Bredebro, der ligger nær Tønder ikke langt fra den tyske grænse.

Han forlod sit hjem klokken 20.50 til fods og tog hverken bil eller cykel med sig.

Politiet vil meget gerne høre fra folk, der træffer ham, og opfordrer også borgere i området til at kigge i udhuse, garager og skure.

Han beskrives som en dansk mand, 170 cm høj, 78 år og almindelig af bygning. Han har næsten intet hår, er iført briller, blå bukser og træsko.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man ringe til politiet på telefonnummer 76 11 14 48.

Lørdag har B.T. udgivet et nyt afsnit af podcasten 'På fersk gerning' om de unge mænd, der er sigtet for at fælde træet, som kostede en efterskolelærer livet, lyt til det her: