Knap to uger efter en brand i Vordingborg er en 71-årig mand død. Politiet undersøger fortsat branden.

En 71-årig mand afgik tidligt fredag morgen ved døden, efter at han 20. juni kom svært til skade ved en brand på Riddergade i Vordingborg.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mandag morgen i et uddrag fra døgnrapporterne fra weekenden.

Politiets undersøgelser på brandstedet er fortsat i gang, og politiet oplyser, at det derfor indtil videre ikke har flere kommentarer til sagen.

Det var søndag 20. juni omkring klokken 23.30, at en bygning i Riddergade i Vordingborg brød i brand. Branden blev anmeldt af forskellige vidner.

Indsatsen med at slukke ilden stod på i flere timer. Først om næste morgen klokken 06.45 kunne indsatslederen meddele, at arbejdet på stedet var færdigt.

Den 71-årige mand blev alvorligt forbrændt i forbindelse med branden. Han blev fløjet til Rigshospitalet, og efter knap to uger afgik han fredag ved døden.

Også en kvinde kom til skade, da en eksplosionsagtig brand skete i bygningens kælder. Hun faldt på grund af rystelserne og fik ikke brandskader. Det oplyste Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efter branden.

»Det var en ret voldsom brand med omfattende skader. Bygningen er mere eller mindre styrtet sammen,« sagde politiets vagtchef, Michael Skræddergaard, mandag efter branden.

/ritzau/