Lyt til artiklen

Der var under en time tilbage af onsdag, da politiet modtog en anmeldelse: En kvinde lå død i et rækkehus i Sabro. Hun var blevet dræbt, viste det sig. Og manden, som opholdt sig på samme adresse, blev anholdt.

Der er tale om en 44-årig mand, og Østjyllands Politi oplyser torsdag formiddag, at han er i familie med den 65-årige kvinde, der er afgået ved døden.

Manden vil torsdag klokken 12.30 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Her vil anklagemyndigheden anmode retten om at lukke dørene for offentligheden – dette af hensyn til den videre efterforskning. En efterforskning, der fortsætter:

»Vi er i fuld gang med at efterforske sagen og har været i gang hele natten. Der er på nuværende tidspunkt ikke noget, der tyder på, at andre har været involveret i episoden,« siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der er efterforskningsleder hos Østjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Ved du noget om sagen? Så hører B.T.s journalist Katja Mejborn gerne fra dig. Send en mail til kame@bt.dk.

Politiet sendte straks adskillige patruljer til adressen i Aarhus-forstaden efter at have modtaget en telefonisk anmeldelse om drabet.

Området blev afspærret, og teknikere rykkede ind på adressen, mens hunde snusede rundt i området.

Natten igennem har politiet været på adressen for at efterforske drabet på den 65-årige kvinde, hvis pårørende er blevet underrettet.

Torsdag morgen er de tekniske undersøgelser blevet afsluttet, lyder det fra politiet, der på grund af efterforskningen ikke ønsker at dele yderligere detaljer med offentligheden for nuværende.

Lyt til B.T.s krimipodcast ‘På Fersk Gerning’ her eller dér, hvor du normalt lytter til podcast: