En 45-årig mand er lørdag blevet fængslet for drabet på en 56-årig mand i Korsør. Han nægter sig skyldig.

En 56-årig mand blev fredag aften dræbt af mindst fire knivstik. Tre stik i brystet og ét i armen.

Det fremgår af sigtelsen mod en 45-årig mand, som lørdag blev fremstillet i Retten i Næstved. Det skriver BT, Ekstra Bladet og sn.dk, der har været til stede i retten.

Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, men inden da blev sigtelsen læst op. Desuden blev det oplyst, at den 45-årige nægter sig skyldig, skriver medierne.

Retsmødet endte med, at den sigtede skal være varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger. Det oplyser anklagemyndigheden ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter lørdag eftermiddag.

Ifølge Ekstra Bladet blev den 56-årige dræbt i en lejlighed på Solbakkevej i Korsør.

Politiet fik anmeldelsen kort før klokken 21.30 fredag aften, hvorefter det kørte til stedet. Det fortalte vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson til Ritzau natten til lørdag.

- Vi konstaterer, at der ligger en mand, som er dræbt.

- Kort tid efter får vi anholdt en person dernede, som vi formoder er gerningsmanden, sagde han.

Politiet betragter det som en isoleret hændelse. Rune Dahl Nilsson kunne natten til lørdag ikke sige yderligere om motivet bag hændelsen af hensyn til efterforskningen.

Det står heller ikke klart, om eller hvordan de to mænd kendte hinanden.

Og da der var lukkede døre ved lørdagens retsmøde, får offentligheden ikke indblik i politiets beviser eller den 45-årige mistænktes forklaring.

/ritzau/