En stor gruppe bandmedlemmer er lørdag aften blevet bortvist fra området nær Forum Metro i Købehavn. Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Olesen, til tv2.dk. I alt blev 54 bandemedlemmer bortvist.

- Vi har en ide om, at de skal ud og manifestere sig, og det skal de ikke have lov til, siger vagtchefen, der oplyser, at nogle af de forsamlede bar trøjer med bogstaverne »LFT«.

De tre bogstaver står ifølge Ekstra Bladet for »Loyal To Family«, og ifølge avisen er det en ny gruppe, der er dukket op i det københavnske bandemiljø.

Kilder med indsigt i miljøet har oplyst til avisen, at gruppen tæller folk fra blandt andet Blågårds Plads-grupperingen samt andre støtter fra hovedstaden. Desuden er unge fra Tingbjerg og Skovlunde ved Ballerup aktive i »LFT«

Lørdag aften blev der ikke fundet våben blandt de unge ved metrostationen, og ingen blev anholdt, fortæller politiet, der efter at have bortvist de unge har fulgt dem rundt i København.

- Så går de i lidt mindre grupper, og så går vi efter dem, så vi er sikre på, at de ikke laver ballade, siger Jesper Olsen lørdag aften til BT.

BNB
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.