I dag onsdag falder der formenlig dom over en midtjysk mand, der er tiltalt for at have krænket fem unge mænd mellem 12 og 20 år.

En virksomhedsejer fra Them i Midtjylland sidder i disse dage på anklagebænken i retten i Viborg, hvor han er tiltalt for over en årrække at have krænket fem drenge seksuelt.

Ifølge det omfattende anklageskrift skulle overgrebene have fundet sted fra efteråret 2006 og frem til februar sidste år. De fem unge mænd var mellem 12 og 20 år, da de angiveligt blev misbrugt.

Den 53-årige arbejdsgiver er tiltalt for i alt otte forhold af blufærdighedskrænkelse og anden kønslig omgængelse end samleje, idet han blandt andet skulle have befølt sine praktikanter på lår, baller og i skridtet.

Manden er også tiltalt for at have onaneret på en 17-årig praktikant, da de tog bad sammen, ligesom han ved flere lejligheder angiveligt har forsøgt at presse sin finger ind mellem ballerne på flere praktikanter.

Sagen startede i mandags, hvor der af hensyn til ofrene blev lukkede døre. Derfor vides det ikke, hvordan den sigtede arbejdsgiver forholder sig til anklagerne.

I alt 16 vidner skal vidne i sagen, hvor der formentlig falder dom i dag, onsdag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.