En 44-årige mand er blevet sigtet for både at have voldtaget og taget kvælertag på to prostituerede kvinder, men hans forvarer har forklaret i retten, at det slet ikke har været fysisk muligt for ham at voldtage de to kvinder.

Hun har indrømmet i retten i den canadiske by Ottawa, at den sigtede canadier på grund af sin manglende fysiske tiltrækning har følt sig nødsaget til at gå til sexarbejdere ifølge Ottawacitizen.

»På grund af hans vægt og hans udseende, vil han være den første til at fortælle, at han har haft rigtig svært ved at tiltrække det modsatte køn, og det at få en kvindes opmærksomhed, ikke mindst det at have sex, var ikke noget, der skete særligt ofte for ham,« lød det fra mandens forsvarer Natasha Calvinho.

Men han kan ikke have voldtaget de to kvinder, argumenterede forsvareren.

Hans lidelse brok 'gør det nemlig for smertefuldt at have sex bagfra, hans mave er for stor, og hans penis er alt, alt for lille,' lød forklaringen i retten. Men trods alle disse skavanker til trods, havde han stadig seksuelle behov, og derfor benyttede han sig af seksuelle tjenester hos prostituerede.

Derimod havde den sigtede et godt forhold til de to kvinder og var venlig over for dem, mener hans advokat.

Men en af de prostituerede har en helt anden forklaring.

»Jeg kunne ikke få vejret. Jeg prøvede at komme fri, men kunne ikke. Jeg troede, at jeg skulle dø,« har hun tidligere sagt i retten.

Hun fortalte også, at hun blev angrebet og forsøgt kvalt og derefter besvimede på bagsædet af hans bil, fordi han brugte sin vægt på 180 kilo imod hende.

Også størrelsen på den sigtedes penis har været genstand for stor opmærksomhed. Penissen er nemlig blevet målt i erigeret tilstand af en sygeplejerske, og den målte kun fem centimeter. Sygeplejersken havde også målt den sigtede om livet, og her målte han 167 centimeter - noget der i kombination kan gøre det svært at gennemføre en voldtægt.

Selv nægter den 44-årige sig skyldig, og det er bestemt ikke første gang, han er under anklage.

»Han er langt fra en perfekt mand. Han har lavet fejl. Han har begået forbrydelser. Han har brugt tid i fængslet og har et langt synderegister. Han er kendt af det lokale politi og er en, der har været inde og ude af fængslet det meste af sit voksne liv,« lød det fra mandens forsvarer, Natasha Calvinho.

Den anden kvinde erindrer ikke, om han havde en lille penis, men hun erindrer til gengæld tydeligt, at der fandt en voldtægt sted.

»Jeg husker ikke de små detaljer, men jeg ved, at det skete,« har hun forklaret.

Retssagen er ikke slut og fortsætter i næste uge.