Fakta. Arkivfoto
Fakta. Arkivfoto Foto: Torben Christensen

Politiet har anholdt en 44-årig mand, der mistænkes for at have stukket en kvindelig bekendt samt en mand med en kniv uden for en Fakta i Ringsted lørdag aften.

Midt- og Vestsjællands Politi har lørdag aften kort før klokken 21.30 anholdt en 44-årig tyrkisk mand, der mistænkes for at have overfaldet to personer med en kniv tidligere på aftenen. Det oplyser vagtchef John Jensen.

Politiet fik lørdag aften kort efter klokken 19 en anmeldelse om, at to personer var blevet stukket med en kniv på en parkeringsplads foran en Fakta i Ringsted.

En 30-årig kvinde havde ifølge politiet en aftale med en tidligere mandlig bekendt om at mødes på parkeringspladsen, men noget gik grueligt galt, for under mødet overfaldt manden kvinden med en kniv og stak hende et uvist antal gange. Ifølge bt.dk blev overfaldsmanden set siddende på sit offer, der skreg efter hjælp, i et mørkt hjørne af parkeringspladsen ved butikken.

En 44-årig mandlig kunde, der netop var ankommet til butikken, så overfaldet og løb hen for at hjælpe, men gerningsmanden rejste sig og slog ud efter manden, som blev ramt med et knivstik i armen.

Overfaldsmanden flygtede efterfølgende fra stedet, mens de to ofre, begge voldsomt blødende, blev placeret i butikkens indgangsparti.

Den formodede gerningsmands identitet blev hurtigt fastslået, og han blev eftersøgt i området, hvor politiet anholdt ham på åben gade et par timer senere.

Manden er nu sigtet for forsøg på manddrab på kvinden og for grov vold mod manden.

Begge ofre er indlagt på hospitalet, men er uden for livsfare, oplyser vagtchef John Jensen.

Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør søndag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.