Kvinden blev fundet af en nabo, efter hendes arbejdsplads havde slået alarm, da hun ikke mødte på arbejde fredag morgen.
Kvinden blev fundet af en nabo, efter hendes arbejdsplads havde slået alarm, da hun ikke mødte på arbejde fredag morgen. Foto: Keld Navntoft
Ægtemanden til den 41-årige kvinde fra Virum, der fredag morgen blev fundet knivdræbt i haven til parrets villa, fik den frygtelige besked  om sin kones død på en forretningsrejse helt ovre på den anden side af Atlanten

Han har nu smidt alt, hvad han har i hænderne og er på vej hjem til Danmark for at identificere sin kone.

- Jeg kan ikke sige, hvad land han har været bortrejst til, men jeg kan sige så meget, at han var på forretningsrejse på den anden side af Atlanten. Så langt væk, at han skal mellemlande og først er hjemme lørdag formiddag, fortæller efterforskningsleder ved Nordsjællands Politi Henning Svendsen.

Det har været et hårdt slag for den kvindelige skolelærers mand, der helt uden sin familie har måttet tackle at få den værste besked en mand kan få - at en nabo havde fundet hans kone dræbt af flere knivstik i haven til parrets fælles villa.Virum


drabssag Vium


Var alene hjemme

Både den 41-årige og hendes mand har begge børn fra tidligere forhold, der alle bor hos deres andre forældre, pånær kvindens 16-årige datter, der dog p.t. er på efterskole.

Den 41-årige kvinde var derfor alene hjemme, efter hun torsdag aften havde taget afsked med en veninde omkring kl. 21, efter de to havde været ude at spise i København.

Den myrdede kvinde var sandsynligvis på vej i seng, da hun blev overfaldet.

- Hun har flere knivstik på overkroppen, og hun var formentlig på vej i seng, for hun var iklædt nattøj, siger Henning Svendsen, der tilføjer, at politiet endnu ikke har fundet gerningsvåbnet.

Ikke rovmord
Politiet vil endnu ikke gisne om, hvorvidt kvinden er blevet dræbt af en bekendt. Men der har ikke været tegn på indbrud, så det har efter al sandsynlighed ikke været et rovmord.

- Der har ikke være knuste vinduer eller noget i den stil, siger efterforskningslederen.

Politiet kan derfor ikke udelukke, at den 41-årige kvinde har kendt gerningsmanden og muligvis selv har lukket vedkommende ind.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.