32.700 mennesker var fredag aften samlet til fredagsrock i Tivoli for at høre den amerikanske gangsterrapper Snoop Dogg.

En 40-årig dansk mand kom desværre ikke levende hjem fra koncerten. Omkring midnat fik han hjertestop og faldt omkuld i publikumsmængden.

»Der kommer en ambulance ud med det samme. Man forsøger genoplivning, men det viser sig desværre at være uden held,« oplyser vagtchef, Henrik Stormer, fra Københavns Politi.

Stemningsbillede blandt publikum til fredagens Snoop Dogg-koncert i Tivoli i København.
Stemningsbillede blandt publikum til fredagens Snoop Dogg-koncert i Tivoli i København. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Politiet kan ikke oplyse, hvor i landet manden er fra, men ifølge vagtchefen har stoffer og alkohol været medvirkende årsag til dødsfaldet.

»Vi har fået oplyst, at han har fået et hjertestop, som har været forårsaget af indtagelse af alkohol og et ikke nærmere defineret stof,« siger Henrik Stomer.

Vagtchefen fortæller desuden, at koncerten i Tivoli forløb fredeligt, men at den store publikumsmængde efterfølgende satte politiet på arbejde i det københavnske natteliv.

»Det er klart, at når over 30.000 unge mennesker er i byen, så giver det ekstra arbejde for politiet i løbet af natten. Vi har i den forbindelse derfor haft mere at lave end de tidligere uger,« siger Henrik Stormer fra Københavns Politi.

VED DU NOGET? OG HVAD VAR DIN OPLEVELSE AF KONCERTEN I TIVOLI? KONTAKT BT PÅ 1929@bt.dk

Snoop Dogg hedder rigtigt Calvin Cordozar Broadus Jr og er kendt for hits som 'Drop It Like It's Hot', 'Signs' og 'Gin and Juice.'
Snoop Dogg hedder rigtigt Calvin Cordozar Broadus Jr og er kendt for hits som 'Drop It Like It's Hot', 'Signs' og 'Gin and Juice.' Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere