Liget af 48-årig kvinde fra Gladsaxe blev fundet af to veninder i går, men hun blev kvalt i weekenden, oplyser politiet. Gerningsmanden tilstår og er fængslet.

Hun hidsede sig op, fordi han ikke ville blive hos hende i lejligheden i Ericaparken i Gladsaxe. Han skulle være gået, men blev i stedet og kværkede den 48-årige LS på hendes seng.

Sådan forklarede en 36-årige MU ifølge Ekstra Bladet i dag i et grundlovsforhør i Retten i Glostrup, efter drabet på LS, der i går blev fundet død i sit hjem af to veninder.

- Det var dumt. Jeg skulle være gået, sagde manden under sin tilståelse i retten, hvorefter han blev varetægtsfængslet for fire uger.

Drabet fandt sted i søndags, og siden da har den fængslede hævet ca. 20.000 kr. på den dræbtes dankort.

Det fik anklager Ulrik Sjølin til at hævde, at drabet var velovervejet og et rendyrket rovmord.

Selv fastholdt MU, at han mistede besindelsen, da den dræbte havde kaldt ham fremmedarbejder, svin og krævede, at han skulle blive hos hende, selvom han har kone og barn.

Drabsmanden og den dræbte havde kendt hinanden i få uger før drabet. MU kom i hendes lejlighed, fordi han efter eget udsagn handlede ind for hende og til gengæld fik lov til at hæve lidt over på hendes kort.

Politiet blev opmærksom på MU, fordi den dræbte i en notesbog havde ført regnskab over de beløb, som hendes drabsmand fik for sin ulejlighed.

Den fængslede skal nu mentalundersøges, før retten kan tage stilling til hans straf.

/ritzau/