Mascha Vang skjulte sit ansigt bag et par store solbriller efter voldsepisoden.
Mascha Vang skjulte sit ansigt bag et par store solbriller efter voldsepisoden.
En 34-årig mand blev tirsdag afhørt og sigtet af politiet i sagen om vold mod den tidligere reality-deltager Mascha Vang og den tidligere nøgenmodel Kira Eggers.

Det bekræfter efterforskningsleder Mads Helios fra Station City over for BT. Tirsdag fortalte samme efterforskningsleder, at de var i dialog med en 34-årig mand, som er mistænkt for at have slået de to kendte kvinder ned på Carsper Christensens natklub.

Onsdag bekræfter politiet, at manden efter afhøringen er sigtet for vold, men ønsker ellers ikke at kommentere sagen.

- Af efterforskningsmæssige hensyn ønsker vi ikke at sige yderligere. Heller ikke om han erkender sig skyldig, siger Mads Helios.
 
Mascha Vang og Kira Eggers blev overfaldet af en mand, da de natten til lørdag var på natklubben Sunday i det indre København. Tirsdag kontaktede manden selv politiet igennem sin advokat.

- Via mandens advokat blev vi kontaktet. Efter aftale kom han ind til afhøring i går, siger efterforskningschef Mads Helios fra station City.

Politiet har brugt de seneste dag på at se videoovervågning fra natklubben igennem, men hvad der kan ses på disse billeder, holder politiet for sig selv. Efterforskningslederen vil heller ikke kommentere på forlydender om, at Mascha Vang skulle have slået først, eller at jalousi skulle være et motiv.

At Mascha Vang skulle være kommet fodboldspilleren Nicki Bille, der også festede på Sunday på voldsnatten, lidt for nær, vil den tidligere Voice-vært ikke kommentere.

Hun afviser dog, at hun kender gerningsmanden.

- Jeg har i hvert fald aldrig set ham før den aften, siger hun.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.