32-årig genbo til de to dræbte i Møgeltønder erkender drabene på en mor og hendes søn i Møgeltønder. Hans kammerat nægter sig skyldig. Begge er blevet fængslet i fire uger.

Det er netop sket i et grundlovsforhør i Retten i Sønderborg. De sigtede er blevet varetægtsfængslet frem til den 21. oktober. Ingen af dem kærede kendelsen.

Den ene sigtede, de dræbtes 32-årige genbo,  erkender mordene på den 68-årige Elke Ibsen Mamsen og hendes søn Hans Mamsen. De blev fundet lørdag eftermiddag i deres hjem i Møgeltønder, hvor de var dræbt med flere knivstik.

Den anden sigtede, en 25-årig mand, nægtede sig skyldig i drab, men dommeren valgte alligevel at varetægtsfængsle også ham.

Elke Mamsens 70-årige ægtemand blev søndag sigtet af politiet, da han var hjemme på gerningstidspunktet, der formodes at være et sted mellem fredag aften og lørdag eftermiddag, hvor de altså blev fundet.

Politiet fik opretholdt anmeldelsen af den 70-årige i tre gange 24 timer, men manglede et motiv til drabet samt et mordvåben.

Onsdag eftermiddag blev han løsladt igen, og senere onsdag anholdte Syd- og Sønderjyllands Politi så de to mand, der torsdag eftermiddag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

Her erkendte den 32-årige genbo drabene på de to. Hans kammerat nægtede sig skyldig.