Hundepatruljevogn i området, hvor en endnu ikke identificeret kvinde, ifølge BTs oplysninger, blev fundet død i en kuffert.
Hundepatruljevogn i området, hvor en endnu ikke identificeret kvinde, ifølge BTs oplysninger, blev fundet død i en kuffert. Foto: Mathias Øgendal

En 31-årige mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at have dræbt den kvinde, som tirsdag blev fundet død i et grønt område i Lyngby. Det oplyser anklager Bente Schnak til bt.dk.

Manden blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Lyngby sammen med anden 31-årig mand, som retten valgte at løslade.

Offeret er ifølge politiet ikke en helt ung kvinde. Hun blev ifølge BTs oplysninger fundet i en kuffert i et grønt område i Lyngby. Selve drabet fandt ifølge sigtelsen sted på en adresse i Lyngby. Politiet ved endnu ikke, hvem offeret er, blot at der er tale om en kvinde, der vurderes til at være 'et sted mellem 30 og 50 år'.

kvinde fundet dræbt

Den 31-årige mand, som retten valgte at varetægtsfængsle i fire uger, nægtede sig i retten skyldig i manddrab, men erkendte vold med døden til følge. Ifølge BTs oplysninger har han arabisk baggrund, var iført blå T-shirt og grå shorts. Han svedte kraftigt og så helt forkert ud i ansigtet, da han blev ført ind.

Politiet har fortsat ikke kunne identificere kvinden eller fastslå dødsårsagen. Ifølge anklager Bente Schnak skal kvinden obduceres fredag, hvorefter man formår at vide mere om dødsårsagen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.