En 29-årig kvinde fra Viborg er lørdag aften blevet dræbt i en trafikulykke på Løgstørvej nord for Viborg.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til B.T.

»Anmeldelsen kom ind via 112. Vi får et opkald klokken 19.14 om, at der er sket et alvorligt trafikuheld med to personbiler, der er stødt sammen,« siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Andreas Bang Andersen.

Han fortsætter:

»Vi er derude med redningsberedskabet kort efter. En kvindelig fører af en personbil – hun er 29 år og kommer fra Viborg – er kørt ad Hovedgaden fra Skals og er kørt ud til Løgstørvej for at foretage et venstresving. Og her overser hun en personbil, der kommer kørende i nordlig retning ad Løgstørvej. Idet hun kører ud, kører hun ud lige foran den anden bil uden at overholde sin vigepligt, og så brager den bil ind i siden af hendes bil.«

Da lægen og ambulancen kommer frem, erklærer lægen den 29-årige kvinde død på stedet, oplyser vagtchefen.

»Vi har underrettet familien om dødsfaldet,« siger Andreas Bang Andersen.

Den unge kvinde havde ingen børn.

I den anden bil kørte en mor og far med deres to børn.

»De er allesammen kørt til skadestuetjek på Viborg Sygehus. Umiddelbart ikke for noget alvorligt, men de er lige inde og blive tilset,« siger Andreas Bang Andersen.

Han tilføjer, at familien er chokeret, da der var tale om en meget alvorlig ulykke.

»Den 29-årige var meget ilde tilredt. Det har været voldsomt.«

Løgstørvej har været lukket, men er nu åben i et spor, hvor trafikken dirigeres af politiet, indtil begge spor igen er farbare.

»Vi mangler lige at fjerne et enkelt køretøj derude. Så kan vi åbne helt for trafikken igen,« siger Andreas Bang Andersen.