En 26-årig mand er tiltalt for at have tiltvunget sig sex med en pige på 11 år og en pige på 14 år på et hotel i København.

Torsdag er den første dag af tre i sagen mod en 26-årig mand, som ifølge anklageren tilbage i april skulle have begået seksuelt overgreb på to piger, der på gerningstidspunktet var henholdsvis 11 og 14 år gamle.

Ifølge anklageren skulle den 26-årige mand havde udnyttet sin fysiske og psykiske overlegenhed til at have samleje med pigerne på Tivoli Hotel i København.

Samtidig anklages han for at have givet pigerne kokain og alkohol, så de begge var meget påvirkede, inden de havde samleje.

Den 26-årige mand nægter sig skyldig i anklagen om seksuelle overgreb, men har erkendt, at han har haft sex med den ene af pigerne samt oralsex med den anden.

Manden kræver frifindelse i sagen og har forklaret, at han mødte de to piger sammen med en ven på Christiania i København samme aften. De fire aftalte at tage på hotel sammen, og det var således her, at han efter eget udsagn havde sex med den ene pige og senere modtog oralsex af den anden pige.

»Vi mødte pigerne på Nemoland. Vi var der i tre kvarter og hyggede os og røg joints. Vi snakkede om at tage på hotel, og jeg bookede et på min telefon,« fortalte den 26-årige ved torsdagens retsmøde.

Han forklarede videre, at det var den ene af de to piger, som efterspurgte kokain og hash. Derfor skaffede han rusmidlerne til de to piger og sig selv, inden de tog på hotel.

»Vi skulle bare drikke os fulde og have det sjovt sammen,« sagde han og afviste i samme ombæring, at han havde planer om at have sex med pigerne, inden de tog på hotel.

Den 26-årige mand afviste ligeledes, at han skulle have haft kendskab til de to pigers alder. Han troede, at den ene pige var 15 år gammel, og at den anden var 16 år gammel.

»Jeg blev meget chokeret, da jeg fandt ud af deres rigtige alder. Jeg begyndte at græde, for jeg ville aldrig have været sammen med dem, hvis jeg havde vist det,« forklarede han i retten torsdag.

Han er desuden anklaget for at have haft euroforiserende stoffer på sig i form af et kilo hash, halvanden joint og kokain samt en 12 centimeter lang dolk. Han erkender at have haft både stofferne og dolken på sig.

Anklageren kræver, at den 26-årige udvises med indrejsebud, ligesom det kræves, at hver af pigerne får 80.000 kroner i erstatning for de påståede overgreb, som de har været udsat for.

BT følger sagen.