Lyt til artiklen

21-årige Daniel Kristensen blev i 2016 skudt på åben gade, mens han ventede på en pizza.

To maskerede gerningsmænd skød den unge mand, der skulle være far, foran et pizzeria på Emdrupvej i København.

Søndag landede en 24-årig mand i Københavns Lufthavn, hvor han meldte sig selv til politiet.

Han er nu sigtet for drabet på Daniel Kristensen.

Mandag morgen blev han fremstillet i et grundlovsforhør i Københavns Byret. Her blev han varetægtsfængslet frem til 18. november.

Det bekræfter Københavns Politi til B.T.

Den tidligere præsident af rockergrupperingen Mongols MC, Rached Hamade, er allerede dømt for drabet i Emdrup. Han fik 16 års fængsel.

Drabet fandt sted 2. oktober 2016. Daniel Kristensen blev ramt af skud i ryggen af de to gerningsmænd. Det lykkedes for offeret at flygte ind i en kiosk, hvor han faldt om på gulvet.

Den ene af pistolmændene løb ind i kiosken, mens den anden holdt vagt ude foran. Inde i butikken forsøgte gerningsmanden igen at skyde offeret, men pistolen låste og kunne ikke affyres.

Den 21-årige kommende far blev straks kørt til hospitalet. Her lå han i 13 dage, inden han afgik ved døden.

Under det voldsomme skyderi blev en 49-årig tilfældig familiefar ramt af skud. Han forsøgte at flygte fra stedet, men en af gerningsmændene skød og ramte ham i ryggen.

Den 49-årige mand var i livsfare, men han overlevede.

Ifølge Ekstra Bladet var drabet på Daniel Kristensen en såkaldt 'bytter' for en skudepisode, hvor et medlem af rockergruppen Mongols blev ramt i benet.

I alt blev fire mænd tiltalt for drabet, men politiet mente, at der var en uidentificeret gerningsmand på fri fod. Han er nu fængslet og sigtet for det seks år gamle drab på Emdrupvej.