(Foto: Bax Lindhardt)
(Foto: Bax Lindhardt)

Ved 13-tiden søndag eftermiddag blev en 24-årig mand stukket ned med kniv på åben gade i Fredericia. Hans tilstand var kritisk, men politiet oplyser mandag morgen, at han overlever.

Det startede som tumult og slagsmål på gaden, og pludselig udviklede det sig meget dramatisk. En mand blev stukket med en kniv i hjerteregionen, fortæller Sydøstjyllands Politi til BT.

Mandag morgen oplyser politiet til TV2, at manden er uden for livsfare.

Den unge mands tilstand var efter overfaldet kritisk. Politiet kunne søndag fortælle, at han blev overført fra Kolding Sygehus til Odense Universitetshospital, for at blive opereret.

Ifølge Fredericia Avisen har politiet søndag kl 14:54 anholdt en 18-årig mand, som er mistænkt i sagen. De betegner sagen som forsøg på manddrab.

Der blev set to gerningsmænd løbe væk fra stedet, og politiet er i øjeblikket i gang med at undersøge gerningsstedet og offerets vennekreds.

Natten til søndag havde den samme 24-årige mand været involveret ind et slagsmål, hvor han var blevet slået i hovedet med en hammer. Politiet efterforsker de to episoder som sammenhængende.

Politiet kender endnu ikke motivet for knivstikkeriet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.