En 24-årig kvinde fra England har anmeldt en voldtægt på årets Roskilde Festival. Hun fortæller til politiet, at hun er blevet bedøvet med euforiserende stoffer og efterfølgende blevet voldtaget.

Endnu en ung kvinde har anmeldt en voldtægt på årets Roskilde Festival.

Der er tale om en 24-årig kvinde fra England, der mener, at hun efter at være blevet bedøvet med euforiserende stoffer er blevet voldtaget.

Voldtægten fandt sted i tidsrummet mellem onsdag aften klokken 23 og torsdag klokken 00.30 på teltpladsen omkring C86 og C87.

Kvinden havde ikke drukket ret meget spiritus, men havde alligevel fået et black-out, som hun mente var kommet af, at nogen havde kommet noget i hendes drikkevarer. Da hun vågnede, manglede hun sine trusser og bh, og hendes nederdel sad forkert. Den 24-årige blev undersøgt på Rigshospitalet, hvor undersøgelserne underbygger den 24-åriges mistanke om, at hun har været udsat for en seksuel krænkelse. det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrappport.

Torsdag anmeldte også en 15-årig pige en voldtægt på festivalen, hvor en 23-årig mand i leopardkjole skal have forgrebet sig på hende i et telt. Manden meldte senere torsdag sig selv og skal i løbet af fredagen fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Han erkender sex med pigen, men siger, at det skete frivilligt.

Bt.dk følger sagen.