En 22-årig mand blev nytårsnat stukket ned på diskotek Krasnapolsky i København. Manden er ifølge politiet uden for livsfare.
En 22-årig mand blev nytårsnat stukket ned på diskotek Krasnapolsky i København. Manden er ifølge politiet uden for livsfare. Foto: Jeppe Bjørn Vejlø
En mand blev nytårsnat stukket ned på diskotek Krasnapolsky i København. To personer er efterlyste i sagen.

Politiet var mødt talstærkt op på Vestergade i Indre København, hvor det populære diskotek Krasnapolsky har til huse. Lidt over kl. 01.00 natten til 1. januar blev en 22-årig mand stukket ned på diskoteket og blev efterfølgende kørt på Rigshospitalets Traumecenter. Den 22-åriges tilstand var sent i nat stabil.

- Vi får anmeldelsen kl. 01.13. Det er en ung mand, der er blevet stukket i brystet, men han er uden for livsfare, fortæller efterforskningsleder Danny Rise til bt.dk.- Lige pludselig blev lyset tændt, og politiet var der. Så blev vi alle afhørt, fortæller en gæst på diskoteket til bt.dk.

Ifølge efterforskningslederen opstod knivstikkeriet 'pludseligt' på diskotekets toilet.

- Manden møder to fyre, der sker et eller andet, og den ene trækker en kniv. På nuværende tidspunkt har vi intet motiv, men intet tyder på, at der har været noget foregående mellem de involverede, fortæller Danny Rise, der oplyser, at politiet nu skal i gang med videoovervågning, tekniske spor og vidneafhøring før de kan komme med et signalement af de to mulige gerningsmænd.

- De stod og råbte af hinanden hinanden. Pludselig bliver den ene ramt lige under hjertet af den anden. Jeg troede først, at han blev slået, men så så jeg, at han blødte, fortæller et øjenvidne på stedet, der ikke ønsker sit navn offentliggjort.

Området omkring diskoteket blev efterfølgende spærret af, af flere politivogne, men åbnet igen omkring kl. halv fire om morgenen. Diskoteket forblev dog lukket.


Det er ikke første gang, at diskotek Krasnapolsky har været ude for den slags vold. I juli 2011 fik en ung mand flænset maven op under et besøg på diskoteket, og i 2004 blev en 21-årig ung mand ligeledes stukket under hjertet ude foran Krasnapolsky.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.