Broderen til den 21-årige Cem Aydin, der blev banket ihjel på Frederiksberg torsdag, tror ikke på, at hans brors død har noget at gøre med forholdet til en marokkansk pige.

- Cems kæreste kommer her hver dag og sørger sammen med os andre. De har været sammen igennem fire-fem år nu, og jeg ved, hvor meget de elskede hinanden. Der er mange, der har en masse teorier i forskellige retninger, og de har ikke noget at bygge det på, siger broderen Dogu Aydun til bt.dk.


LÆS OGSÅ:


Forholdet har ellers tidligere været nævnt som et motiv til det brutale drab på Cem Aydin, der torsdag aften blev overfaldet af 8-10 voldsmænd, da han var få meter fra sit hjem på Kong Georgs Vej på Frederiksberg.

Den danske dreng med tyrkiske forældre fik så svære kvæstelser, at familien 24 timer senere valgte at slukke for respiratoren, der holdt ham i live.

Sidenhen har politi, familie og venner ledt forgæves efter både gerningsmænd og årsag til det brutale overfald på den unge mand, der havde fast arbejde og ikke er kendt for bandekriminalitet.


LÆS OGSÅ:I mellemtiden er motivet blevet underordnet for broderen og faderen, der mest tænker på at få de skyldige bag lås og slå.

- Det interesserer mig egentlig ikke så meget længere, hvad motivet er, for det bringer alligevel ikke min bror tilbage. Nu vil jeg bare gerne have, at gerningsmændene bliver fanget, og at de bliver dømt på retfærdig vis efter dansk lovgivning, siger Dogu Aydun til bt.dk.