BT har mødt 21-årige ‘K’, der her fortæller om et møde med den skandaliserede lokalpolitiker Per Zeidler, som ville have hende med til sine sex-fester

‘Er du til tungekys? Sex med kondom? Hiven i håret? Gangbang med flere piger og aktivt sammen med en anden pige?’

Så specifikke var spørgsmålene i det skema, som byrådsmedlemmet Per Zeidler sendte ud til en af de piger, han og hans makker gerne ville hverve til deres sexfester. 37 punkter var der på listen.

»Det var det for at lægge fast, hvad man var til og ikke til, så de vidste, hvad de kunne tage for det,« siger én af de unge kvinder, der udfyldte det lange og omfattende skema forud for mødet, som ifølge hende var med den omstridte lokalpolitiker Per Zeidler.

21-årige 'K' som Per Zeidler forsøgte at hverve til sine sexorgier. 
21-årige 'K' som Per Zeidler forsøgte at hverve til sine sexorgier.  Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Den midtjyske skandale begyndte at rulle tidligere på ugen, hvor Aarhus Stiftstidende kunne afsløre, at Per Zeidler - som sidder i byrådet i Syddjurs Kommune og indtil torsdag var formand for kommunens familieudvalg - befandt sig ved et forsamlingshus i landsbyen Ammitsbøl på et tidspunkt, hvor han skulle have deltaget i et kommunalbestyrelsesmøde.

Men selv om vi nærmer os kommunevalget, hvor Zeidler indtil i går var opstillet på egen lokalliste, var det ikke politisk aktivitet, der foregik i forsamlingshuset.

Det var derimod et sexorgie, hvor mænd mod betaling kunne have sex med to kvinder på henholdsvis 19 og 23. Et såkaldt ‘gangbang’.

Og sexorgiet i Ammitsbøl var langt fra en éngangs-fest.

Per Zeidler har sammen med en partner i adskillige år arrangeret disse ‘gangbang’ fester. I starten primært i Jylland.

‘Kvinder søges til leg med frække mænd’ stod der i overskriften på én af de annoncer, som de lagde op på annoncelight.dk i sommeren 2016, hvor de søgte kvinder i alderen 18 til 60 år.

'Vi er en gruppe mænd, der i en årrække i lukkede forum har haft stor fornøjelse af kvinder i vores omgangskreds, der har haft lyst til at udfordre sig selv og deres omgivelser med et sexevent. Nu er tiden kommet til at søge flere kvinder, da efterspørgslen er stor efter GB (gangbang, red.) i den gode ende af skalaen,' hed det videre i annoncen, hvor kvinderne blev tilbudt gode penge for at deltage i sexorgierne.

8.000 til 16.000 kr. kunne de se frem til.

‘Alt efter, hvor lang tid et GB varer, og afhængig af, hvad du tilbyder af ydelser,” skrev de og tilføjede:

‘Vi har igennem 7 år lavet GB og har opnået god erfaring i at lave kvalitative GB, hvor der er orden og styr på hele arrangementet med stor tryghed og sikkerhed for dig.’

Få måneder før den annonce, indrykkede de en anden, hvor de søgte lejlighed i Aarhus. ‘Stedet skal bruges til kortere og længerevarende husning af erotisk samvær og gangbangs’, stod der i annoncen.

Ifølge et opslag på en sugardatingside, som BT er i besiddelse af, var der da også stor efterspørgsel. 329 gangbangs havde de på dette tidspunkt arrangeret, skriver de.

Men det var ikke kun i Jylland, at det var populært, og derfor ønskede Per Zeidler og hans partner at udvide sexfesterne til Sjælland. Og det var sådan, at den ovennævnte unge kvinde kom ind i billedet, forklarer hun.

Hun ønsker at være anonym. ‘K’ kalder vi hende, men BT er bekendt med hendes identitet.

Det var på hjemmesiden sugardaters.dk, at den midtjyske lokalpolitiker rettede henvendelse til 'K'.
Det var på hjemmesiden sugardaters.dk, at den midtjyske lokalpolitiker rettede henvendelse til 'K'. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

‘K’ sidder i sin lejlighed i Københavnsområdet og søger på computeren. Efter rester af den omfattende mailkorrespondance hun havde med Per Zeidler og hans makker fra den mailadresse, som er præcis den samme, der blev brugt som kontakt til deres sexfester på annoncelight.dk. BT har set korrespondancen, og data-skemaet er det første, der popper op på skærmen. Dét, der vidner om, hvor systematisk de gik værks.

Derefter finder hun en række mails udvekslet mellem hende og en person, der kan have været Zeidlers partner, som - såfremt ‘K’ var interesseret i gangbangs - sidenhen ville tage billeder af hende. Mails, som gik forud for mødet, som ifølge ‘K’ viste sig at være med Per Zeidler, der aldrig forsøgte at skjule, at han var politiker.

»Jeg blev kontaktet inde på sugardaters.dk, hvor jeg havde en profil,« forklarer 21-årige ‘K’ om de indledende øvelser, der førte til, at hun på sin private mail fik sendt skemaet, der skulle klarlægge hendes seksuelle præferencer og tolerancetærskler ned til mindste detalje.

Deres møde fandt sted i en lejlighed på Amager. Ifølge ‘K’ var udover Per Zeidler også en kvinde på omkring 30 år tilstede.

»Det var jo startet med, at jeg fik en lang besked fra Per om mulighederne for gangbang. At jeg kunne tjene rigtig gode penge på det. Jeg regnede ikke med, at det var noget for mig, men jeg ville gerne høre mere om det, og derfor satte vi mødet op.

Det føltes virkelig som et forretningsmøde. Han var så professionel og fortalte detaljeret om sikkerhed og betaling, om hvordan og hvor det foregik.

Han sagde, at de havde arrangeret gangbangs i rigtig mange år, næsten 400 havde de organiseret. Og at de havde de udvidet til Sjælland, fordi der var større og større marked.

Per forklarede også, hvordan mændene havde forskellige farver armbånd på alt efter, hvad de havde betalt for. Det var, så de bedre kunne holde øje med, hvem der havde lov til at gøre hvad ved pigen eller pigerne, om de havde kondom på eller ej, eller om de var anale. Der var ekstra tillæg for det og andre ting, som gik ud over normalen,« fortæller ‘K’.

Ifølge data-skemaet betalte mændene således et tillæg på 500 kr. for sex uden kondom og 400 kr. for analsex.

Men for Per Zeidler og partneren var turen ifølge ‘K’ gratis. I hvert fald fortalte han ‘K’, at han og partneren af og til tog en tur med.

»For det meste var de med for at overvåge, at der ikke blev brudt nogle regler. Men halvdelen af gangene deltog de også selv, forklarede han.«

Kvinden, der deltog i mødet, kaldte sig ‘ven’ af Per Zeidler, og én, der ofte deltog i gangsbangs. Hun var tillidsvækkende, talte godt om arrangementerne, fortæller hun.

Og løftet om de mange penge var tillokkende. Mellem 20.000 og 25.000 kr. anslog Per Zeidler ifølge ‘K’, at hun kunne tjene på et tre timer langt gangbang.

»Men det afhang selvfølgelig af, hvor mange mænd der deltog. Nogle gange var det kun tre. Andre gange 30-40 mænd. Så snakkede vi store penge,« fortæller hun videre om sit møde.

Allerede under mødet vidste ‘K’, at det ikke var noget for hende. Da hun kom hjem, skrev hun en mail til Per Zeidler og hans partner og takkede pænt nej tak. Det var ikke en vej, hun havde lyst til at gå ud af. Men den midtjyske kommunalpolitiker er tilsyneladende fortsat ad vejen.

To personer er blevet anholdt og sigtet for rufferi i sagen om gangbang-festerne. Ifølge Århus Stiftidende er den ene af de sigtede Per Zeidler, men det er endnu ikke bekræftet.

I går tog Per Zeidler dog konsekvensen af sexskandalen og trak sig som kandidat til det kommende kommunalvalg.

BT har gentagne gange forsøgt at få en kommentar fra Per Zeidler til sigtelsen. Men det har ikke været muligt.